One of those days…

19.06.2011 - 16:21 / Dien.


Joo, hyvin menee. Kannattaa tosissaan ottaa illal kirjaa hyllystä tyylillä: ”Hei, ton kirjan seläs ei lue monesko osa se tota sarjaa on! Sen on pakko olla se eka!” Silloin käy kuten yllä on esitetty. Piti sit itteää huvittaa töissä koko päivä piirtelemällä… Onneks oli sunnuntai niin töitä oli vaa se 4h. No tiistaina otan sit oikeen kirjan mukaa, toivon mukaa. Tarttuu viel kakkososa näil taidoil.

Sit kanssa keskiviikkona varattii kavereiden kans reissu Lontooseen elokuulle. Saa nähä mitä siitäkin tulee, oon ainoo meistä joka on joskus ollu lentokoneessa :D Ja eilen pääsin seikkailee Helsinkiin autolla. Heitin veljen ja sen kaverin laivalle. Aamulla se nyt ei viel kovin vaikeeta ollu ku oli tuttu auto käytös mut illal oli oikee elämys ton veljen kaverin autolla. Semmosel vanhalla Opelilla, jossa on sauna kesäisin vakiona, jolla ajaminen oli lievästi sanottuna erilaista ku meidän perheen Honda CR-V:llä :D Yks mielenkiintoisimmista ohjeista oli, että jos jotaa outoo ääntä kuuluu ni lisää vaa kaasua ja laita radioo kovemmalle ettei sitä ääntä kuule. Lisäks se auto on myös siitä laadukas, että ovet saa avattua vaikka kahvilusikalla, veli on sitä kavereineen kokeillu…

ps. Eiks toi kirjan kansi oo komeesti kopioitu :D Ja viel kuva meidän pikku Viivi-ilveksestä!

Kategoria: fail, ketutus.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus



             ©Siivatti
                    ©Siivatti

Tervehdys!

Kiva kun tänne eksyitte! Blogissa oleva sisältö on lähinnä piirroksiani ja luultavasti myös valokuvia. Ehkäpä saatte tietää myös joitain salaisuuksia miun elämästä!

Linkit

Arkistot


Kävijälaskuri